PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KLIKK PÅ KARTET FOR Å FINNE DIN SENTRAL

Kart Finnmark Troms Nordland Nord-Trøndelag Sør-Trøndelag Hedmark Møre og Romsdal Oppland Sogn og Fjordane Buskerud Hordaland Rogaland Telemark Aust-Agder Vest-Agder Akershus Oslo Vestfold Østfold

Saksdokumenter til landsmøtet

Landsmøtet fredag 18.11.2016 er lagt til Best Western Oslo Airport Hotel på Gardermoen og starter kl. 10.00. En regner med å være ferdig kl. 15.30. Det er påmeldt 130 deltakere fra 98 frivilligsentraler.

Viser til tidligere informasjon om saken:

Vedtektene sier at saksdokumenter skal sendes ut minst 14 dager før landsmøtet. Nedenfor ligger deltakerliste, dagsorden og øvrige saksdokumenter til landsmøtet.

> Saksdokumenter til landsmøtet (datert 17.11.2016)

Oppdatering 15.11.2016:

 1. Saksdokumentene er oppdatert
  For å gjøre arbeidet med sakene på landsmøtet mer oversiktlig, er saksdokumentene gjennomgått og forbedret. Det er ingenting nytt i forhold til det som tidligere er lagt ut. Men sakene er strukturert og sortert på en bedre måte. 
 2. Deltakere
  Det kommer stadig påmeldinger til landsmøtet og vi får også noen frafall. Vi har plass til 130 delegater. Vi følger opp dette løpende og tilbyr evt ledige plasser til de som står på ventelisten.
 3. Kandidater til landsstyret
  Valgkomiteens innstilling til nytt landsstyre er nå med i sakspapirene sammen med en liste over alle kandidater. Valgkomiteen har ikke fått inn forslag på kandidater som kan representere de frivillige. Vi ber derfor sentralene om å melde inn slike kandidater som kan være interessert i å stille til valg som frivilligrepresentant. Gjør det ved å sende e-post til adm@frivilligsentral.no.
 4. Fullmakter
  Det er gjort en beslutning om å gå bort fra krav om fullmakter for delegater som ikke er styreledere. Vi regner med at alle som stemmer på landsmøtet, gjør dette på vegne av sitt styre. Hver sentral som er represent på landsmøtet har en stemme og får tildelt en stemmeseddel.
 5. Medlemskap og kontingent
  Alle sentraler som har meldt seg inn regnes som fullverdige medlemmer på landsmøtet selv om vi ikke rekker å få på plass innbetalinger for alle.
  > Medlemmer i Norges Frivilligsentraler (oppdateres løpende)

 

Vel møtt på Gardermoen 18. november!

Styret i Norges Frivilligsentraler
3. november 2016

Ulf Ludvigsen
styreleder