PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KLIKK PÅ KARTET FOR Å FINNE DIN SENTRAL

Kart Finnmark Troms Nordland Nord-Trøndelag Sør-Trøndelag Hedmark Møre og Romsdal Oppland Sogn og Fjordane Buskerud Hordaland Rogaland Telemark Aust-Agder Vest-Agder Akershus Oslo Vestfold Østfold

Nyhetsbrev nr. 04/2018

1. Spørreundersøkelsen 2018

Vi har nå åpnet spørreundersøkelsen 2018 for frivilligsentralene. Vi håper alle vil svare, fordi dette gir oss et svært viktig grunnlag for å jobbe med gode rammevilkår for sentralene. Svarene vil gi oss oversikt over utviklingen fra 2017 til 2018 - år 2 med ny økonomisk tilskuddsordning.
Logg inn på IT-løsningen og klikk spørreskjema på startsiden, eller velg "Spørreskjema" i menyen.

2. Landsmøtet - saksdokumenter

Onsdag 21. mars ble saksdokumentene sendt ut til alle deltakere. I tillegg til de ordinære sakene har styret også foreslått at landsmøtet vedtar en politisk resolusjon. Fristen for siste påmelding til landsmøtet er satt på søndag 1. april, så det er fortsatt mulig å melde seg på. Vel møtt til 206 personer fra 158 frivilligsentraler!

3. Frivilligsentral-systemet / ny IT-løsning

42% av landets sentraler har logget inn på IT-løsningen og finner nyheter, informasjon og oversikt over sentralene, og legger inn egne ansatte og styremedlemmer. Nå åpnes også systemet for spørreskjema. Neste steg er nye nettsider som redigeres fra IT-løsningen. Vi regner med at de nye nettsidene vil være oppe i slutten av mars med data fra de gamle nettsidene. Sentralen vil da kunne se og redigere sine nye sider før de velger å bytte. Logg inn på IT-løsningen her: frivilligsentral.no/login. Hvis du mangler påloggingsinformasjon, sender du e-post til it@norgesfrivilligsentraler.no.

4. IMDi

Som dere kanskje har lest i nyheter på Frivilligsentral-systemet signerte vi en intensjonsavtale med IMDi fredag 2. mars, som en av 9 organisasjoner.
Hurra - den 15. mars fikk vi beskjed fra IMDi at vår søknad til et treårig prosjekt “Økt integrering via Norges Frivilligsentraler” er godkjent, og at vi får kr. 500 000 i 2018.

5. Helsedirektoratet

Vi har også søkt prosjektmidler fra Helsedirektoratet. Utfallet av denne søknaden vet vi mer om tidlig i april.

Vi ønsker alle en Riktig God Påske!

Med hilsen
Norges Frivilligsentraler