PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KLIKK PÅ KARTET FOR Å FINNE DIN SENTRAL

Kart Finnmark Troms Nordland Nord-Trøndelag Sør-Trøndelag Hedmark Møre og Romsdal Oppland Sogn og Fjordane Buskerud Hordaland Rogaland Telemark Aust-Agder Vest-Agder Akershus Oslo Vestfold Østfold

Nyhetsbrev nr. 7 / 2018

1. God sommer

Her kommer siste nyhetsbrev før sommeren. I 2018 har vi så langt bl.a. jobbet med: ny felles IT-løsning, et godt landsmøte, utforming av handlingsprogram og resolusjon, nytt styre, flere nye sentraler, over 400 sentraler er medlemmer, startet IMDi prosjektet, og daglig bistår vi enkelt sentraler. Alt dette gir masse energi til arbeidet fremover. Takk for det trofaste arbeidet hos deg! Vi ser frem til en positiv fremtid for frivilligsentralene i landet. 

Før vi tar ferie har vi noen saker vi vil informere om.

2. Arendalsuka

I uke 33 skal vi igjen delta på Arendalsuka. En stor del av styret og en del lokale daglige ledere skal bemanne stand og informere om det fantastiske arbeidet den enkelte sentral holder på med. Er du i nærheten eller kommer du til Arendalsuka og har du lyst til å hjelpe oss på stand? Ta kontakt med Gijs, 988 17 952 eller post@norgesfrivilligsentraler.no.

3. Tilskudd: Økt integrering via Norges Frivilligsentraler

Som vi skrev i forrige nyhetsbrev er det nå mulig å søke midler hos Norges frivilligsentraler til integreringsarbeid. Se under - Nyhet/Søknad: Økt integrering via Norges Frivilligsentraler -  her finner du søknadsskjema, og fristen er 8. juli. Spørsmål - 988 17 952 eller integrering@norgesfrivilligsentraler.no

4. Nettverksledermøte

Som i fjor vil vi også i år arrangere et møte med nettverksledere. Møtet blir onsdag 7. november og torsdag 8. november. Deltagelsen er gratis for nettverksledere. Reisekostnader dekkes ikke av oss, og vi oppfordrer det enkelte nettverk til å dekke reisekostnader for sin nettverksleder. Invitasjon og påmelding til nettverksledermøte sendes ut i august.

5. Endringer i antall frivilligsentraler siste år    

I følge oversikt fra KUD vil 19 nye sentraler i 18 kommuner (2 i Trondheim) kunne få tilskudd fra 2019. 1 sentral er rapportert nedlagt i samme periode (1. juni 2017 til 1. juni 2018). 

6. Status InVi - Inter Visot    

Første milepæl av IT-systemet for alle Frivilligsentraler er nådd. Gratis felles del, ny nettsideløsning, basis driftspakke og enkelte moduler blir det mulig til å bestille, og dette er bare starten. Den spennende utviklingen fortsetter. Har du gode innspill til det unike IT-systemet vi har? Ta gjerne kontakt. 

I siste nyhetsbrev kom vi i skade for å skrive Inter Vitos - og det beklager vi! 

Visot er ordet vi skal bruke. Visot betyr “alt” på samisk. Inter Visot - mellom alt.

Last ned appen Frivilligsentral for Android eller iOS og ha frivilligsentralen i din lomme.

EN RIKTIG GOD SOMMER!!

Med hilsen

Norges Frivilligsentraler