PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KLIKK PÅ KARTET FOR Å FINNE DIN SENTRAL

Kart Finnmark Troms Nordland Nord-Trøndelag Sør-Trøndelag Hedmark Møre og Romsdal Oppland Sogn og Fjordane Buskerud Hordaland Rogaland Telemark Aust-Agder Vest-Agder Akershus Oslo Vestfold Østfold

Nyhetsbrev nr. 7/2017

1. Org. sekretær Gijs Mans

Siden 1. august 2017 er org.sekretær Gijs Mans på plass. Det kan vi alle glede oss over. Gijs har bred erfaring innenfor frivillighetsarbeid, og han jobber i tillegg til org.sekretær 50 % som daglig leder for Hægeland og Øvrebø frivilligsentral. Han kom til Norge i 2012 sammen med kona og to døtre. I Nederland var han også engasjert i frivillighetsarbeid innenfor kulturfeltet. Han håper dere tar kontakt med ham ved spørsmål, saker dere ønsker å drøfte, ideer osv.

Tlf.: 988 17 952 eller mail: post@norgesfrivilligsentraler.no.

 

2. Møte med KUD og Frivillighet Norge 08.08.2017

Styreleder og organisasjonssekretær benyttet dagen i Oslo, hvor vi likevel skulle møte KS og Frivillighet Norge, til å ha flere gode samtaler, og også en hyggelig og uformell prat med KUD.

Innen fristen 1. juni ble 18 nye sentraler registrert i KUD. Ingen ble meldt nedlagt.    

 

3. Årets KS Frivillighetskonferanse blir 07.12.2017

KS, Frivillighet Norge og Norges Frivilligsentraler samarbeider, og vi tre er enige om å arrangere høstens frivillighetskonferanse sammen. Det blir torsdag 7.12 i KS sine lokaler i Oslo sentrum.

 

4. Norges Frivilligsentralers Nettverksledermøte 08.12.2017

Vi legger også inn en dag to for nettverksledere/fylkeslagsledere og landsstyre. Vi håper flest mulig av dere har anledning til å være med, og vi legger opp til felles program for oss (ca. 50) på kvelden den 7.12 og videre program på dagen den 08.12 i Oslo sentrum.

Altså: Norges Frivilligsentralers nettverksmøte: torsdag ettermiddag 7. desember i KS sine lokaler i Oslo og fredag 8. desember et sted i Oslo Sentrum. Mer informasjon, invitasjon og påmelding kommer.

 

5. Arendalsuka

Landsstyret var til stede på årets Arendalsuke. Vi hadde egen stand, og fikk kontakt med mange viktige personer. Spesielt var vi i kontakt med KS og Frivillighet Norge. Vi lærte mye, fikk flere nye kontakter, var på flere interessante foredrag, og mener det er viktig å være til stede på slike arrangementer. Stor takk til godt initiativ fra sentralene i Agder, og for samarbeid på standen. Det er vesentlig å ha med lokale krefter!

 

6. Vi kommer gjerne til dere

Styret deltar gjerne på større samlinger for våre medlemmer for gjensidig kommunikasjon, så gi oss gjerne beskjed om dere planlegger slike samlinger for fylket, større regioner e.l.

Lykke til med høstens aktiviteter!

 

7. Neste landsstyremøte

Vi har vårt neste styremøte den 26. - 27. september. Vi satser på å sende ut neste nyhetsbrev etter møtet. Kom gjerne med innspill til saker og meninger.

 

Med hilsen
Norges Frivilligsentraler