PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KLIKK PÅ KARTET FOR Å FINNE DIN SENTRAL

Kart Finnmark Troms Nordland Nord-Trøndelag Sør-Trøndelag Hedmark Møre og Romsdal Oppland Sogn og Fjordane Buskerud Hordaland Rogaland Telemark Aust-Agder Vest-Agder Akershus Oslo Vestfold Østfold

Ordinært landsmøte

17.08.2016: Det kalles nå inn til ordinært landsmøte i Landsorganisasjonen for Frivilligsentraler / Norges Frivilligsentraler fredag 18. november 2016.

Innkallingen sendes ut nå, fordi vedtektene krever at innkalling skal gjøres minst 3 måneder før landsmøtet.

> Innkalling til ordinært landsmøte 18.11.2016

Landsorganisasjonen og Samarbeidsgruppen har arbeidet for å få til en felles nasjonal organisering. Dersom ekstraordinært landsmøte i Landsorganisasjonen 6. september vedtar nytt forslag til vedtekter, vil ønsket om en felles organisering bli en realitet.

I nytt forslag til vedtekter står det at delegater til landsmøtet og kandidater til landsstyret skal velges på regionsamlingene som i år er i slutten av september. I forslag til nye vedtekter er fristen for å sende inn saker til landsmøtet en måned, slik at det vil være mulig å sende inn ønskede saker også etter regionsamlingene.

Som tidligere sagt oppfordrer vi frivilligsentralene til å melde seg inn i Landsorganisasjonen / Norges Frivilligsentraler. Dette gjøres i dag ved å sende en e-post til post@sortland.frivilligsentral.no

Frivilligsentraler som allerede er medlem i Landsorganisasjonen, trenger ikke å melde seg inn på nytt.