PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KLIKK PÅ KARTET FOR Å FINNE DIN SENTRAL

Kart Finnmark Troms Nordland Nord-Trøndelag Sør-Trøndelag Hedmark Møre og Romsdal Oppland Sogn og Fjordane Buskerud Hordaland Rogaland Telemark Aust-Agder Vest-Agder Akershus Oslo Vestfold Østfold

Nyttige linker

 

 

Frivillig.no er en nasjonal nettportal for frivillige oppdrag som fører sammen de som trenger frivillige med de som ønsker å være frivillig. Den er gratis å bruke både for organisasjonene og folk som ønsker å bli frivillige. Portalen er driftet av Frivillighet Norge og ble lansert i desember 2015 med støtte fra Oslo kommune, Kulturdepartementet, Sparebankstiftelsen og Gjensidigestiftelsen.Frivillighetsbanken

Frivillighetsbanken er et samarbeidsprosjekt hvor partene i prosjektet – Arendal kommune, NAV, Røde Kors, Blå Kors, Hisøy og Tromøy Frivillighetssentral og Næringslivet – sammen gjør et løft for å skape en god kommune for innbyggerne i Arendal.

Målsetting
Prosjektet skal stimulere til økt sosialt engasjement i Arendal – til gjensidig nytte for alle involverte; de frivillige organisasjonene, etablerte frivillighetssentraler, næringslivet, NAV, kommunens brukere og tjenesteområder og den enkelte innbygger.
www.frivillighetsbanken.no

Frikanalen

Foreningen Frikanalen er de frivillige organisasjonenes egen tv-kanal som starter sendinger på det digitale bakkenettet i løpet av første halvår 2008. Foreningen Frikanalen er en medlemsorganisasjon hvor frivillige organisasjoner i Norge er medlemmer. Foreningens kontor vil ligge i Oslo.
www.frikanalen.no
 
 
Landsorganisasjonen for Frivilligsentraler på Facebook
Landsorganisasjonen for Frivilligsentraler - medlemsbasert, landsdekkende interesseorganisasjon for frivilligsentraler i Norge.
Facebook Side (åpen for alle)
Facebook Gruppe (lukket medlemsbasert gruppe)
 
 
Frivillig virksomhet, Kultur- og kirkedepartementet
Kultur- og kirkedepartementet sine egne sider om frivillig virksomhet.
Regjeringen vil stimulere og støtte opp under det særegne og viktige bidraget fra frivillighetsområdet. Myndighetene trenger krefter som kan utfylle, utfordre, korrigere og påvirke. Det er lange tradisjoner for et samarbeid mellom det offentlige og de frivillige organisasjonene.
www.regjeringen.no
 
Web og e-postsupport
På denne websiden kan du finne hjelp til webside og e-post for frivilligsentraler.
support.frivilligsentral.no