Torsdag 6 Mai 2021
Kl. 08:30 - 09:30, Digitalt
Frokostmøte - Formidling av koronainformasjon
Arrangør: Norges Frivilligsentraler
Hvordan sikrer vi at alle innbyggere får med seg oppdatert og viktig informasjon som gis av myndighetene i forbindelse med korona pandemien?

Myndighetene kommer med stadig oppdateringer på koronasituasjonen og viktige problemstillinger rundt pandemien. Men får alle med seg dette? Hva kan vi gjøre i lokalsamfunnet for å sikrer oss at alle innbyggere får med seg og forstår informasjonen som blir gitt?
Norges Frivilligsentraler har i tillegg til flere frivilligsentraler fått midler fra iMDI til å bistå i prosessen med å sikre at vi også når innvandrergrupper som av ulike grunner, som for eksempel manglende digitale eller språklige forutsetninger ikke nås gjennom eksisterende informasjonskanaler.

Holmlia Frivilligsentral og Halden Frivilligsentral vil presentere deres tanker rundt utfordringen med å nå ut til de ulike grupper i lokalsamfunnet. De vil vise til deres tidligere erfaringer og hva de har lært av dette. Og vi vil få en presentasjon av hvordan de vil bidra til å formidle informasjon om korona pandemien til innvandrerbefolkningen spesielt, men også andre i lokalmiljøet.

Velkommen til Frokostmøte - Formidling av koronainformasjon
Tid: torsdag 6. mai 08.30 - 09.30

Her vi det være rom for å komme med innspill og ta opp ulike problemstillinger dere møter i deres lokalmiljø. Kanskje det er noen som har forslag til gode løsninger.

Program:

  • Velkommen av NFS
  • Frivillighet og koronakrisen
  • Presentasjon fra Holmlia Frivilligsentral
  • Presentasjon fra Halden Frivilligsentral

Påmelding/registrering av deltakelse på frokostmøte gjøres slik at vi har en oversikt over hvem som deltar og kan sende informasjon direkte til deltakere.

Bli med på Zoom møte

https://zoom.us/j/95584673653

Passord: 957672

Det vil være et oppfølgingsmøte for formidling av koronainformasjon torsdag 20. mai til samme tid.
Ved spørsmål eller innspill ta gjerne kontakt med Anita (anita@norgesfrivilligsentraler.no eller 413 58 308)

Fyll opp kaffekoppen og bli med på frokostmøte, vi gleder oss!

Påmelding er stengt

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler