Torsdag 20 Mai 2021
Kl. 08:30 - 09:30, Digitalt
Frokostmøte - Formidling av koronainformasjon
Hvordan sikrer vi at alle innbyggere får med seg oppdatert og viktig informasjon som gis av myndighetene i forbindelse med korona pandemien?

Myndighetene kommer med stadig oppdateringer på koronasituasjonen og viktige problemstillinger rundt pandemien. Men får alle med seg dette? Hva kan vi gjøre i lokalsamfunnet for å sikrer oss at alle innbyggere får med seg og forstår informasjonen som blir gitt?
Norges Frivilligsentraler har i tillegg til flere frivilligsentraler fått midler fra iMDI til å bistå i prosessen med å sikre at vi også når innvandrergrupper som av ulike grunner, som for eksempel manglende digitale eller språklige forutsetninger ikke nås gjennom eksisterende informasjonskanaler.Norges Frivilligsentraler har i tillegg til flere frivilligsentraler fått midler fra iMDI til å bistå i prosessen med å sikre at vi også når innvandrergrupper som av ulike grunner, som for eksempel manglende digitale eller språklige forutsetninger ikke nås gjennom eksisterende informasjonskanaler.

Velkommen til Frokostmøte - Formidling av koronainformasjon
Tid: torsdag 20. mai 08.30 - 09.30

Program:

  • Norges Frivilligsentraler ønsker velkommen
  • Presentasjon av Sagene Frivilligsentral og Moss Frivilligsentral
  • Frivillighet og koronakrisen
  • Gjenåpning og konsekvenser

Her er det rom for å komme med innspill og ta opp ulike problemstillinger dere møter i deres lokalmiljø. Kanskje det er noen som har forslag til gode løsninger.

Påmelding/registrering av deltakelse på frokostmøte gjøres slik at vi har en oversikt over hvem som deltar og kan sende informasjon direkte til deltakere.

Klikk på link for deltakelse på  https://zoom.us/j/97101146684?pwd=dGxvbnB4VXRCSm9Ba2JwdTBrN0FJdz09

Ved spørsmål eller innspill ta gjerne kontakt med Elisabeth elisabeth@norgesfrivilligsentraler.no 

Fyll opp kaffekoppen og bli med på frokostmøte, vi gleder oss!

Påmelding er stengt

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler