Torsdag 3 Juni 2021
Kl. 08:30 - 09:30
Frokostmøte: Inspirasjon fra Idébanken #1
Arrangør: Norges Frivilligsentraler
Frivilligsentraler (Byåsen Frivilligsentral, Nardo Frivilligsentral og Posebyen Frivilligsentral, Blå Kors) presenterer prosjekter fra Idébanken. Håper presentasjonene vil bidra med inspirasjon, men også økt kompetanse over hva som gjennomføres i ulike frivilligsentraler.

Påmelding/registrering av deltakelse på frokostmøte gjøres slik at vi har en oversikt over hvem som deltar og kan sende informasjon direkte til deltakere.

Program

I dette frokostmøtet vil vi presentere to prosjekter fra frivilligsentralene

MITA - Målrettet integrering til arbeid
Byåsen Frivilligsentral og Nardo Frivilligsentral

MITA er en nystartet innsats for å styrke samarbeidet med offentlig forvaltning og næringsliv for mer målrettet integrering til arbeid. Vi ønsker å tilby individuell arbeidsrettet språktrening, arbeidstrening og annen relevant oppfølging. Prosjektet er rettet mot både menn og kvinner, og har etablert et tett samarbeid med NAV , Trondheim Voksenopplæring  og Kvalifiseringssenteret for innvandrere Trondheim (INN) - for å kunne bistå der behovet er størst.

Sykkelpilotene
Posebyen Frivilligsentral, Blå Kors

Sykkelpilotene startet opp i 2016, og har som formål å tilby flest mulig eldre sykkelturer rundt omkring i lokalområdet. Sykkelpilotene er Tidgivere (frivillige) i Blå Kors. Tilbudet bidrar til å skape mening og mestring, og gir mye glede både til de eldre og sykkelpilotene selv.

Klikk på link for deltakelse på Zoom
https://zoom.us/j/99849176897?pwd=T2pzWEQwVWhFbWttclE1QXJqTE1Pdz09

Påmelding er stengt

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler