Onsdag 28 April 2021
Kl. 09:00 - 14:15, Digital konferanse
KS - Recovery
Regionale lærings nettverk om utvikling av tjenester for psykiskhelse og rus i Vestlandet og Rogaland, inviterer til erfaring konferanse. Samfunn - En viktig arena for recoveryprosesser.

Norges Frivilligsentraler har fokus på merverdien av at mennesker deltar i samfunnet og bidrar med sine ressurser


Flere frivilligsentraler bidrar i skjeringspunktet mellom offentlig og frivillig sektor. Frivilligsentraler har også god erfaring med vår nasjonale arbeidsmetode "Aktive sammen" i møte med målgruppen psykisk helse og rus i recovery prosessen.

Med fokus på ressursene i det enkelte menneske mobiliseres nytt og gammelt nettverk, for å støtte til sosialt nettverk,  aktivitet og frivillig arbeid i samarbeid med frivillige, frivillig organisasjoner, kommune og næringsliv.


Norges Frivilligsentraler er ikke arrangører eller medarrangør, men vi ønsker å synliggjøre muligheten for dagelig ledere som ønsker økt kompetanse på tema Recovery. 


Regionale lærings nettverk  om utvikling av tjenester for psykiskhelse og rus i Vestlandet og Rogaland,  inviterer til erfaring konferanse


Samfunn - En viktig arena for recoveryprosesser.


Digital konferanse 28. APRIL 2021 fra kl. 09.00 til 14.15

Hoved foreleser er professor OTTAR NESS. Han vil holde to aktuelle foredrag:


Foredrag I: «Vi vet at folk som deltar, og opplever at de har mulighet til å delta i samfunnet, får høyere livskvalitet. Hva kjennetegner det å være en deltager?

Foredrag II: Hva kan være gode eksempler på at det offentlige, frivilligheten og næringsliv jobber sammen for – og legger til rette for – opplevelser av deltagelse, medborgerskap og tilhørighet»

Konferansen vil i tillegg bli krydret med flere spennende film reportasjer. Filmene viser recovery orienterte tilbud fra hele Rogaland.

Se program
Påmelding her


Påmeldingsfrist 20. april


Lenke til live-streaming av konferansen blir sendt på mail til de påmeldte noen dager før konferansen.

Konferansen er gratis å delta på.


Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler