Onsdag 15 Desember 2021
Kl. 09:00 - 12:00, https://nfs.whereby.com/levehelelivet
Læringsnettverk
Arrangør: Norges Frivilligsentraler
Metoden‹‹Aktive Sammen -barn, unge og familier›› er et pilot prosjekt som skal teste ut arbeidsmetoden, med fokus på Fritidserklæringen.


Norges Frivilligsentraler har fått tildelt midler fra Bufdir på Nasjonalt tilskuddsordning for å inkludere barn og unge, til et prosjekt som skal pågå et år. Det er syv pilot Frivilligsentraler som er med.

Prosjektet skal gi innsikt i en metode som bidrar til at lokalsamfunn sammen løser barrierene for å oppfylle Fritidserklæringen, som har som mål at alle barn og unge ,uavhengig av foreldrenes sosiale og økonomiske situasjon skal ha mulighet til å delta jevnlig i minst en organisert fritidsaktivitet sammen. Seniorer skal brukes som ressurs inn i barn og unges nettverk.

På lærings nettverksmøter, hver14 dag møtes alle 7 pilotsentralene, hvor prosjekt ledere får undervisning, veiledning, og hvor deling av erfaringer i prosjekt prosessen, oppstart med Trinn 0 sammskaping, kommune og frivilligheten og videre metodens 5 trinn som er individuell.Det arbeides med metoden på samfunnsnivå og individ nivå.

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler