Tirsdag 7 Juni 2022
Nordisk konferanse om sivilsamfunn og integrering
Arrangør: Kulturdepartementet/Ministry of Culture
Regjeringen arrangerer nordisk konferanse om sivilsamfunnets rolle på integreringsfeltet. Konferansen finner sted på Radisson Blue Scandinavia Hotel i Oslo.

Formålet med konferansen er å utveksle kunnskap, dele erfaringer fra praksisfeltet, legge til rette for nettverksbygging og synliggjøre sivilsamfunnets bidrag til integrering i de nordiske landene.

Konferansen vil fokusere på frivillige organisasjoners innsats for inkludering av flyktninger ved store flyktningeankomster, i lys av de mange flyktningene som kommer til Norden fra krigen i Ukraina. Perspektiver fra forskning, praksisfelt og politikk på tvers av de nordiske landene vil presenteres.

Arbeids- og inkluderingsdepartementet og Kultur- og likestillingsdepartementet er ansvarlige arrangører for konferansen.

Konferansen er gratis, men påmelding kreves.Konferansen finner sted på Radisson Blue Scandinavia Hotel i Oslo.Du kan melde deg på med fysisk eller digital deltakelse.

Påmeldingen er åpen, med påmeldingsfrist 24. mai: Påmelding – Nordisk konferanse om sivilsamfunn og integrering (regjeringen.no)

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler