Mandag 1 November 2021
Kl. 10:30 - 16:30, Radisson Blu Oslo Airport, Gardermoen/Digitalt
Sammen for et aldersvennlig Norge -
La deg inspirere og engasjere av partnerskap og samarbeid som på ulike vis bidrar til et mer aldersvennlig og bærekraftig Norge.

Sammen for et aldersvennlig Norge arrangeres av Senteret for et aldersvennlig Norge og Rådet for et aldersvennlig Norge.

Hvor: Konferansen gjennomføres på Radisson Blu Oslo Airport, Gardermoen, men også mulighet for digital deltakelse.

Aldersvennlig angår alle. Vi deler erfaringer og betraktninger på hvordan kommunen kan samarbeide på tvers av sektorer, hvordan næringsliv og organisasjonsliv kan bidra samt betydningen frivilligheten har i utviklingen av aldersvennlige lokalsamfunn.

Midt på dagen deles konferansen i to parallellsesjoner før vi samles for felles oppsummering og dialog. Velg mellom følgende paralleller i påmeldingsskjemaet:

1. Nettverk for aldersvennlige lokalsamfunn: 
Denne er forbehold personer som til daglig jobber med Leve Hele Livet reformen i kommuner som er medlem av Nettverket for aldersvennlige lokalsamfunn.
Grunnet plassrestriksjoner er det i utgangspunktet satt av plass til en fysisk deltagelse per kommune, og flere kan delta digitalt. Vi vil åpne for flere fra hver kommune hvis mulig. Usikker på om deres kommune er medlem av nettverket? Ikke nøl med å ta kontakt med Anne Berit Rafoss .

2. Partnerskap og samarbeid:
Åpent for alle som er nysgjerrig på ulike typer samarbeid og partnerskap som skal bidra til et mer aldersvennlig og bærekraftig Norge. Ingen begrensinger på fysisk eller digital deltagelse. Men der er begrenset antall fysiske plasser, så første mann til mølla.

Et lite utvalg av de som vil holde innlegg er:

  • Trude Drevland, leder i Rådet for et aldersvennlig Norge
  • Anne-Cecilie Kaltenborn, Adm.dir i NHO Service og Handel
  • Lars Ueland Kobro, Leder av Senter for sosialt entreprenørskap og samskapende sosial innovasjon (SESAM)
  • Per Kjetil Jørgensen, seniorrådgiver, Distriktssenteret
  • Anne Kjersti Toft, seniorrådgiver, Gjensidigestiftelsen
  • Odd Grann, forfatter og arbeidende pensjonist
  • Berta Lende Røed, Gründer og CEO FuelBox AS

Er denne konferansen noe for deg?
Arbeidet for et aldersvennlig Norge involverer hele samfunnet. Det betyr at alt fra kommunesektor og næringsliv til organisasjoner og sivilsamfunn må ta sin del av ansvaret.
Konferansen retter seg mot deg som jobber i kommunen, og primært i andre enheter enn helse- og omsorg. Den retter seg mot deg som jobber innen frivilligheten og deg som har en rolle i det lokale næringslivet – enten du er banksjef eller driver en kafé. 

Høres dette interessant ut, så les mer om konferansen og påmelding her.
Påmeldingsfrist 1. oktober

Ved spørsmål ta kontakt med Anne Berit Rafoss


Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler