Torsdag 19 August 2021
Kl. 14:00 - 16:00, Tyholmen Frivilligsentral i Arendal
Samskaping om planlegging og gjennomføring av Sykkelturen 2022 i Agder
Arrangør: Norges Frivilligsentraler
Turen går i Agder 7. til 16. August 2022. Du kan nå være med å påvirke hvor ruten skal gå og hvem vi skal møte langs ruten samt arrangementer underveis og parallelt med sykkelturen. Bli med og løft frivilligheten i Agder sammen med oss!

Sykkelturen 2022

Norges Frivilligsentraler inviterer hele landet til å bli med på sykkeltur gjennom Norge, fra 21. mai til 16. august 2022. Vi skal løfte frivilligheten, på hjul fra Nordkapp til Arendalsuka. Hvert fylke har fått tildelt en uke. Frivilligsentralene og en rekke samarbeidsorganisasjoner oppfordres til å skape et mangfold av aktiviteter på tvers av generasjoner, kulturer og samfunnslag langs ruten.

Sammen skal vi sykle, for å skape gode og inkluderende lokalsamfunn. Sykkelturen skal ha fokus på arbeidet med reformen Leve hele livet nasjonalt, regionalt og lokalt. Hovedmålet med sykkelturen er å sette lys på merverdien av å føle seg til nytte i samfunnet, og oppleve gode relasjoner i hverdagen.

Norges Frivilligsentraler vil oppnå målet ved å invitere til samskaping. Vi er overveldet over den positive responsen og det store engasjement så langt, som har bidratt til et godt grunnlag for prosjektet. Nå har vi behov for deg som ønsker å bistå med å initiere, koordinere og legge til rette for aktiviteter og engasjement for sykkelturen.

Les mer om Sykkelturen 2022 på vår nettside

Arrangører i Agder

Sammen med KS Agder, UiA, Med hjerte for Arendal og Pensjonistforbundet inviterer Norges frivilligsentraler innbyggere, representanter fra lag og foreninger, kommuner, næringsliv og frivilligsentraler til Samskaping under Arendalsuka. 

Erfaringen fra denne samlingen skal deles under Kick off for alle arbeidsgruppene i de 11 fylkene 21. september kl. 13.00 - 15.00.

Kontakt informasjon i Agder

Fylkeskontakt for frivilligsentralene i Agder, Edmund Tezare Birkeland, 909 99 541, på mail hifrivil@gmail.com

Prosjektleder, Jorunn Sagen Olsen, 908 77 133,  på mail jorunn@norgesfrivilligsentraler.no

Påmelding er stengt

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler