Onsdag 10 Mars 2021
Kl. 10:00 - 12:00, Link vil til Zoom vil bli sendt når du melder deg på.
Selvhjelp Norge - Velkommen til webinar om selvhjelp
Vi vet at mange har det ekstra vanskelig nå, og mange kjenner på ensomhet, uro og bekymring. Noen hadde krevende hverdag før pandemien slo til, og blant disse er opplevelsen av å være koronafast ekstra tung å bære.

Er du eller noen du kjenne koronafast så kan dette arrangementet være aktuelt for deg?


Selvhjelp Norge, Nordland og Troms og Finnmark inviterer til webinar med temaet. Hva er selvhjelp og hvordan kan du ta selvhjelp i bruk i egen hverdag? 

Du vil få kunnskap om selvhjelpsforståelse og verktøy for å styrke deg selv. Det vil væremulighet for å stille spørsmål som besvares underveis. 

I etterkant vil det være mulig å melde seg til deltakelse i ei selvhjelpsgruppe - et fellesskap for gjensidig støtte og styrking, og eller igangsetteropplæring av grupper.


Gratis deltakelse.

Påmelding: innen 8.mars til epost: ingerberit@selvhjelp.no

For spørsmål: epost eller mobil 467 78 204

Arrangør:: Selvhjelp Norge Nordland og Troms og Finnmark

Inger Berit Stene, daglig leder


"Selvorganisert selvhjelp har som utgangspunkt at alle mennesker har ressurser i seg som kan aktiveres, gjenerobres og mobiliseres når livsproblemer oppstår. Dette ligger til grunn for all formidling av selvorganisert selvhjelp. Derfor har selvorganisert selvhjelp et helseperspektiv som kan brukes i selvhjelpsgrupper og ellers i livet. ....Selvorganisert selvhjelp er å ta utgangspunkt i at livsproblemer også kan være en kunnskapskilde og drivkraft for positiv endring."

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler