Erfaringer fra de fire frivilligsentralene som deltok
Vestre Aker Frivilligsentral
Flerårig drift av "Spis med meg" prosjektet uten prosjektmidler?
Før du starter opp med prosjektet "Spis med meg"
Arbeidsmetode: Hva er prosjektstyring?
Behovsanalyse: Hvor mange potensielle brukere er det i ditt område?
Faglig del: Hva er egentlig feil og/eller underernæring, og hva skyldes det?
Lover og regler om mat og hygiene - og korona
Omgivelser, del 1; Kartlegging av hvilke tilbud og tjenester som finnes for hjemmeboende eldre i ditt område
Omgivelser, del 2: Mulige samarbeidspartnere
Ressursstyring: Hvilke ressurser har du tilgjengelig?
Kurs for frivillige om ernæring for eldre
Hvilke frivillige egner seg?
Rekruttere blant allerede eksisterende frivillige
Rekruttere nye frivillige
Rekruttering av hjemmeboende eldre
Rekruttere allerede eksisterende brukere av frivilligsentralen
Rekruttere eldre gjennom deres venner og naboer
Rekruttere eldre hjemmeboende gjennom deres pårørende
Rekruttere hjemmeboende eldre i samarbeid med hjemmetjenesten
Tre ulike måter å gjennomføre "Spis med meg"
Én til én tjeneste - Spisevenn
Forslag til hvor man kan søke om midler