Torsdag 21 September 2023
21.09.2023 kl. 09:00 - 22.09.2023 kl. 15:30, Radisson Blu hotell og rundt om i Tromsø
Alle løfter alle – et raust og robust samfunn!
Arrangør: Folkehelseforeningen
Folkehelsekonferansen - Vi bygger broer mellom kunnskap og praksis Den nasjonale Folkehelsekonferansen er den største av sitt slag i Norge. Det er en viktig arena for deg som er opptatt av folks helse, trivsel og levekår. På konferansen møter du representanter for stat, fylke, kommune, forskningsmiljøer, politiske partier, frivillige organisasjoner og næringslivet.

Velkommen til Tromsø!

Det er med stor stolthet og glede vi inviterer deg til dager og kvelder med naturopplevelser, lokalprodusert mat, kunnskapsdeling og nettverksbygging, denne gangen langt nord i landet.

Årets konferansekomité består av kunnskapsrike personer fra 14 - 80 år. Gjennom forberedelsene har komiteen gjort meg mer bevisst på hvordan historien, kulturen, nærheten til Russland og samspillet med naturen preger befolkning i nord. Hvor viktig det er at vi har et godt forhold til våre røtter slik at vi kan blomstre i felleskap. Dette vil vi videreformidle gjennom gode, kunnskapsrike foredragsholdere.

Komiteen har også diskutert hvordan Norge, Europa og verden opplever tøffe tider med krig, brudd på menneskerettigheter, økte priser og klimakrise. At det er viktig at vi står sammen. NÅ må vi styrke det helsefremmende og forebyggende arbeidet slik at vi kommer oss godt igjennom denne tiden.

Med nordnorsk ånd og faglig kunnskap skal vi jobbe med årets tema: Alle løfter alle, et raust og robust samfunn.

Folkehelsekonferansen 2023 gjennomføres i Tromsø på den tiden av året da byen bader i høstens farger og med litt hell kan vi få oppleve nordlys. Tromsøværingene er klare på at naturen er fantastisk å oppleve, uansett vær og årstid. Vi vil gjerne at du også skal få oppleve naturen, så ta med deg klær for all slags vær.

Årets komité, og Folkehelseforeningens styre, ønsker deg hjertelig velkommen til en faglig, sosial, kulturell og sanselig totalopplevelse, som inspirerer til godt folkehelsearbeid i hele Norge!

Vi gleder oss!

Annica Øygard

Leder av konferansekomitéen og generalsekretær i Folkehelseforeningen

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler