Fredag 3 Desember 2021
Scandic Oslo Airport Fagkonferanse 2021
Norges Frivilligsentraler ønsker å invitere alle frivilligsentralene til fagkonferansen torsdag 2. og 3. desember. PÅMELDINGSFRIST: 5. november

I første omgang reserverer vi 2 plasser pr sentral, til påmelding før 12. september. Etter 12. september blir det bli mulig å melde på flere, dersom det er plass. Det betyr også at for å sikre din sentral plass ber vi deg melde deg på før 12. september.

Samlingen er lagt til Scandic Oslo Airport

Vi starte den første dagen med felles lunsj kl 11.30 og faglig innhold fra kl 13.00. På kvelden blir det festmiddag. Andre dag starter kl 8.30 og vi avslutter med felles lunsj kl. 13.00. Programinnholdet er under arbeid.

Deltakeravgift

Prisen for fagkonferansen er kr. 2 100 (eks reiseutjevning*) ved påmelding innen 12. september. Deretter er prisen kr. 2 500 (eks reiseutjevning*). Prisen inkluderer konferanse, mat, festmiddag og overnatting.

*Reiseutjevning

Landsmøte vedtok i 2020 følgende: Landsmøtet godkjenner at det gjennomføres en ordning med reiseutjevning på alle arrangementer og kurs i regi av Norges Frivilligsentraler.

Reiseutjevning blir regnet ut i etterkant av samlinga og kommer i tillegg til deltakeravgiften. 

Reiseutjevning skal fungerer slik: 

  1. Alle deltakere som sender inn reiseregning i etterkant får sine reiseutgifter refundert. 
  2. Etter at alle har sendt inn sine reiseregninger vil totalsummen bli delt på antall deltakere.
  3. Alle deltakere vil bli fakturert det samme beløpet beregnet under pkt 2.

Dette er for å utjevne forskjellen i reisekostnader og vil i praksis si at alle betaler samme sum i reisekostnader uansett hvor i landet man kommer fra. Regelverk for innsending av reiseregning kommer senere.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål. Håper vi sees!

Påmelding er stengt

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (2. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler