Onsdag 1 Juni 2022
Kl. 09:00 - 10:00, Digitalt
Frokostmøte : Korona lærdommer - hvordan jobber vi videre?
Korona pandemien er i en mer normalisert fase. Hva har vi lært av pandemien og hvordan jobber vi videre med formidling av myndighetenes vaksinasjonsråd?


Myndighetene har nå fjernet alt av restriksjoner og hverdagen med korona har nå blitt nærmest normalisert. For å ivareta liv og helse samtidig som samfunnet skal holdes åpent og fungere mest mulig normalt ,har regjeringene utarbeidet en strategi og beredskapsplan, hvor en av de viktigste forutsetningene for å  normalisere hverdagen er vaksinasjon.

Nå har 9 av 10 voksne i Norge blitt vaksinert med 2 doser koronavaksine og smitteutviklingen i Norge er omtrent den samme som i resten av Norden og i Europa. I en kartlegging FHI hadde vinter 2021 ble det registrert betydelig lavere vaksinasjonsdekning blant innbyggere fra øst-europeiske land. Dette var bakgrunnen til at IMDI utlyste et ekstraordinært tilskudd til informasjonstiltak i regi av frivillige organisasjoner.

Hvordan kan vi jobbe videre med formidling av myndighetens vaksinasjonsråd?  På hvilken måte kan frivilligheten bidra med sin kunnskap og erfaring til å nå målgruppen? 

Dette er noen av spørsmålene vi gleder oss til å ta opp og lære mer om på frokostmøtet. 

Vi har invitert med oss Caritas Norge som er en hjelpeorganisasjon med mye kompetanse og erfaring innen integrering av innvandrere og flyktninger i det norske samfunnet.

Velkommen til Frokostmøte - Korona lærdommer - hvordan jobber vi videre?
Tid: onsdag 1. juni 09.00 - 10.00



Ved spørsmål eller innspill ta gjerne kontakt med Elisabeth på 92020733 eller epost : elisabeth@norgesfrivilligsentraler.no

Vel møtt på frokostmøte!

Påmelding er stengt

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler