Onsdag 24 April
Kl. 12:30 - 13:05, Scandic hotell, Gardermoen
Idébanken Live 2024
Arrangør: Norges Frivilligsentraler
Vi gjentar suksessen med Idébanken Live. Dette er en flott anledning til å bli kjent med aktiviteter og prosjekter som arbeides med i andre frivilligsentraler.

12.30 -13.05 er vi klare for en gøyal "speed-dating" i aktiviteter. For å få til gjennomføring av dette arrangementet må du melde deg på de aktivitetene du vil høre om. Du skal melde deg på to ulike innlegg. Hvert innlegg er på 15 minutt.

Hvilke aktiviteter kan du velge mellom?

I dette dokumentet finner dere en beskrivelse og navn/nummer på de ulike innleggene dere kan velge mellom. Nummeret representerer hvilket bord aktiviteten vil være på.

Registrering og påmelding

Når du har bestemt deg hvilket innlegg du vil delta på de ulike rundene er du klar til å registrere valgene dine her. Hvis dere deltar to fra frivilligsentralen på konferansen, må dere registrere én billett på hver. Du kan bestille en billett på vegne av den du skal delta med, men dette må gjøres separat, med den andres kontaktinformasjon.

Slik melder du deg på:

1. Velg 1 billett.  

2. Trykk fortsett

3. Skriv inn navn, e-post og telefonnummer

4. Trykk fortsett

5. Trykk fortsett igjen

6. Velg én aktivitet under hver runde

7. Trykk "neste - bekreftelse"

8. Huk av for å ha lest vilkårene og trykk "bekreft bestilling"

9. Takk! Din bestilling er gjennomført.

Du vil få en SMS med din billett, (trykk "flip" i nederst til høyre for å se hvilke aktiviteter du er meldt på), og en ordrebekreftelse på e-post.

Vel møtt!

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler