Tirsdag 15 Februar
Kl. 13:00 - 15:30, Digitalt Senteret for et aldersvennlig Norge - Digital delingskonferanse: Hvordan engasjere og aktivere seniorene i frivilligheten?
Hvordan engasjere og aktivere seniorene i frivilligheten?


Senteret for et aldersvennlig Norge inviterer til en digital konferanse der kommuner deler sine erfaringer, og vi presenterer metoder og verktøy som alle kommuner kan bruke i sitt arbeid med å engasjere og aktivere seniorer.


I 2021 har 12 kommuner deltatt i et prosjekt der de har prøvd ut nye metoder og verktøy for å 1) forstå innbyggeres/seniorenes interesser, motivasjoner og behov, 2) utforske nye løsninger i samarbeid med innbyggere og andre aktører og 3) planlegge hvordan de skal jobbe systematisk fremover for å engasjere og aktivere seniorer i sitt lokalsamfunn.


Læringen fra prosessen er samlet til en digital veileder som inneholder metoder og verktøy alle landets kommuner kan bruke, og eksempler og inspirasjon fra kommunene som har gjort dette gjennom prosjektprosessen.


På programmet kl. 13.00-15.30

• Om prosjektet - Hvilke kommuner har deltatt, hvordan er de like/ulike? Hva har vi gjort?    Hvilke metoder har vi brukt?

• Erfaringsdeling fra kommuner - Aha-opplevelser, læring og inspirasjon

• Introduksjon til den digitale veilederen

• Panelsamtale om fremtidens frivillighet


Konferansen er gratis og åpen for alle som ønsker å delta.


Klikk her for å melde deg påMed vennlig hilsen,

Senteret for et aldersvennlig Norge


Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (2. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler