Gleder seg til å markere frivillighetens år fra sykkelsetet!

Joker har inngått en avtale med Norges Frivilligsentraler om et samarbeid rundt Sykkelturen 2022. Sammen er vi i gang med å planlegge den lange og fantastiske sykkelturen, som skal gå fra Nordkapp til Arendal, i frivillighetens tegn.

Startskuddet for sykkelturen går 21.mai og varer frem til Arendalsuka i august. Det er dermed mye som skal på plass før den tid. Derfor møtte kjededirektøren i Joker, Kjetil Flåtrud, markedssjef, Roy Hval, og bærekraftsansvarlig, Frank Ellingjord-Dale, en delegasjon fra Norges Frivilligsentraler i Oslo i februar. Hele landets frivilligsentraler var også representert gjennom sine fylkeskontakter, helt fra nord til sør. Hensikten var å bli bedre kjent og snakke sammen om samarbeidet.

Levende lokalsamfunn er utrolig viktig for oss i Joker, vi har kjøpmenn i 213 av landets kommuner og mange av disse er helt sentrale i arbeidet for å sikre et levende lokalsamfunn og en sosial møteplass. Det var derfor veldig naturlig for oss å støtte dette, forteller Kjetil Flåtrud.

Bilde er tatt under samlingen i Oslo sammen med Joker og Fylkeskontaktene for Sykkelturen 2022.

Vi i Norges frivilligsentraler er svært fornøyde over og ha Joker med i samskaping om Sykkelturen 2022. Det var på konferansen til Senter for Aldersvennlig Norge i Oslo i 1. november, hvor vi ble gjort oppmerksomme på Jokers engasjement for levende lokalsamfunn. En perfekt Generalpartner og flotte folk å skape sammen med, sier en fornøyd prosjektleder, Jorunn Sagen Olsen.

Selve målet med Sykkelturen 2022 er å vise frem frivilligheten. Metoden som brukes er å sykle sammen gjennom hele landet med fokus på å skape gode og inkluderende lokalsamfunn. Alle i Norge inviteres til å delta langs sykkelruta. Enten ved å sykle selv, eller heie langs sykkelruta. I tillegg skjer det mange gøye aktiviteter man kan være med på uten sykkel, i alle fylker.

Begge parter ser frem til eventyret!


Flere nyheter

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler