Nytt år, nye muligheter

Nå braker det løs, 2022 er Frivillighetens år! Og Norges Frivilligsentraler oppfordrer alle til og sjekke ut mulighetene dette gir lokalt til å være med på løfte frivilligheten på hjul fra Nordkapp til Arendalsuka.

Nå braker det løs, 2022 er Frivillighetens år!  Kongen oppfordret i sin tale til å finne noe som passer for deg i frivilligheten, hva skal du gjøre for å markere frivillighetens år? 


“I 2022 kan vi alle bidra til å gi frivilligheten et skikkelig løft. Alle har behov for noe eller noen, og alle har noe å  bidra med. Slik skaper vi sterke fellesskap”- Kong Harald V


Norges Frivilligsentraler oppfordrer alle til og sjekke ut mulighetene Sykkelturen 2022 gir lokalt til å være med på løfte frivilligheten på hjul.

DU KAN BIDRA !
Norges Frivilligsentraler utfordrer deg som frivillig, organisasjon, lag, forening, kommune eller næringsliv til å bli med på å gjøre sykkelturen 2022 og frivillighetens år til tidenes happening.  
Det kan for eksempel være å organisere et morsomt arrangement eller hendelse langs ruta, steke vafler eller kanskje du vil  være med å sykle?
Ved å registrere deg her (eller følge overnevnte linker )vil din lokale frivilligsentral eller NFS sentralt ta kontakt med deg så dere sammen kan bli enige om hva du kan, ønsker å bidra med.


Vi trenger deg !

Send


Flere nyheter

Kick off "Sykkelturen 2022"

Norges Frivilligsentraler søker Rådgiver Leve hele livet

Norges Frivilligsentraler (NFS) er en landsdekkende interesseorganisasjon og ressurssenter for landets 476 frivilligsentraler. NFS søker nå etter en kollega som engasjerer seg i godt integreringsarbeid. Vi er en organisasjon i utvikling med 7 ansatte pr i dag.I første omgang lyses stillingen ut som et 100% engasjement i 12 mnd, med stor sannsynlighet for videreføring.

Sykkelturen 2022 - kickstart i Spania!

Onsdag 5. april gikk sykkelturens første kick-off etappe i Spania! Gjennom to flotte dager med aktiviteter var vi med og besøkte ulike organisasjoner som arbeider med frivillighet i Albir. Der møtte vi ildsjeler som lidenskapelig brant for frivilligheten.

Fra Svelvik posten: Wiktor (27 år) ved Svelvik Frivilligsentral, har blitt valgt ut til å delta i et eksklusivt pilotprosjekt rettet mot barn og unge.

I løpet av frivillighetens år 2022 skal prosjektleder Wiktor Bråthen, sammen med Svelvik Frivilligsentral, hjelpe barn og unge ut i aktivitet.

Pilotprosjektet ‹‹Aktive Sammen› blir invitert inn til kommune møter i Vang

Januar 2022 gjennomførte kommunedirektør Erlend Haaverstad et møte med ungdomsrådet ved Vang barne- og ungdomsskule.Det var et møte hvor alle ledere i de ulike etatene i kommunen var representert, ulike frivillige organisasjoner og prosjektleder Inger Kongslien Tveit i ‹‹ Aktive Sammen-barn, unge og familie›› ved Vang Frivilligsentral og i etterkant ble hun også invitert til et kommunestyre hvor hun fikk presentere prosjektet.

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (2. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler