Organisasjonssekretær

Siden 1. august 2017 har Norges Frivilligsentraler ansatt Gijs Mans som org.sekretær i en 50% stilling. Det kan vi alle glede oss over.

Gijs har bred erfaring innenfor frivillighetsarbeid, og han jobber i tillegg til org.sekretær 50 % som daglig leder for Hægeland og Øvrebø frivilligsentral.

Gjennom sin arbeidserfaring i Norge og Nederland har han jobbet innenfor den kulturelle-, ungdoms- og frivillighetsbransjen.

Han kom til Norge i 2012 sammen med kona og to døtre. Utenom arbeidet er han opptatt med oppussing av huset, driver med Tae Kwon Do, friluftsinteresser, musikk, og er han glad i (å lage) mat. Disse aktivitetene gjør han helst sammen med familie og venner. Det å skape gode opplevelser er generelt en viktig drivkraft for Gijs.

Norges frivilligsentraler vil være i dialog med dere og med Gijs som ansatt blir det lettere. Ta kontakt med ham ved spørsmål, saker dere ønsker å drøfte, ideer osv.

Tlf. er 988 17 952 og epostadresse er post@norgesfrivilligsentraler.no.

Flere nyheter

Tilskuddsfordeling 2021

Fra 2021 mister landets 462 frivilligsentraler sitt statlige driftstilskudd. Etter 30 år med tverrpolitisk støtte, forsvinner nå frivilligsentralenes driftstilskudd inn i kommunens rammetilskudd og kommunene står fritt til å bruke pengene, som før altså var øremerket frivilligheten, på akkurat hva de vil. Men betyr det at alle kommunene nå får mer midler til fri bruk? Norges Frivilligsentraler har gjort en beregning ut fra dagens nivå på driftstilskuddet og fasiten får du her.

Over 30 år som frivillig – TV-aksjonen har en spesiell plass

Mange av frivilligsentraler hjelper med tv aksjonen. Her er et godt eksempel! Vil du hjelpe som frivillige under årets tv aksjon? Ta kontakt med din lokal sentral!

Systemet mellom alt

I fjor fikk vi første smakebit på frivilligsentralenes nye internsystem, InVi. Vi tok en prat med organisasjonssekretær, Gijs Mans, for å få vite litt mer, samt å snike oss til en liten titt på planene videre.

Frivilligsentralene på «Norge nå»

I midten av februar var NRK-programmet «Norge nå» i Romsdal og besøkte Nesset Frivilligsentral i Eidsvåg. Vi fikk et spennende innblikk i hverdagen hos en av våre frivilligsentraler.

Hva betyr statsbudsjettet for frivilligheten?

Mandag la finansminister Siv Jensen frem regjeringens forslag til statsbudsjett for 2019. Budsjettet er, som det jo alltid er, en skuffelse for noen og til stor glede for andre. Norges Frivilligsentraler registrerer at regjeringen igjen har fulgt opp sitt løfte om styrking av frivilligsentralene, men kun marginalt. Etter justering for konsumprisindeksen er økningen på 0,7 %

2018 © Norges Frivilligsentraler